Το Μυστικό της Πεταλούδας 9/10 Επεισόδιο 75


Το Μυστικό της Πεταλούδας 9/10 Επεισόδιο 75

Η Χριστίνα δείχνει στο Θέμη το ημερολόγιο και τα χάπια της Εύας, πιστεύοντας πως ο Θέμης ξέρει γι΄ αυτά. Όταν καταλαβαίνει ότι ο Θέμης δεν είχε ιδέα ότι η Εύα έπαιρνε τα συγκεκριμένα χάπια κι ότι κρατούσε ημερολόγιο, προσπαθεί να τον πείσει να μην το διαβάσει, αλλά, δεν τα καταφέρνει. Ο Θέμης συγκλονισμένος σιγουρεύεται ότι η Εύα σκότωσε το Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.

Η Κρίστια επιστρέφει απ΄ την Αθήνα και τηλεφωνεί στη Λουκία. Της λέει ότι έχει τις αποδείξεις ότι ο Παύλος είναι στην πραγματικότητα ο Γρηγόρης κι ότι αυτός, που είναι στην κλινική είναι ο Παύλος, αλλά, η Λουκία της λέει πως οι αποδείξεις της δεν αρκούν γιατί ο Παύλος μπορεί να την διαψεύσει.

Η Κρίστια, μην ξέροντας τι να κάνει, αποφασίζει να στείλει ένα μήνυμα στη Χλόη ότι θέλει να της μιλήσει για κάτι πολύ σοβαρό, αλλά, πριν το δει η Χλόη, το βλέπει ο Παύλος.

Ο Φίλιππος μιλάει με το γιατρό του Χριστόφορου και του λέει πως δεν είναι καθόλου καλό σημάδι, που ο Χριστόφορος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα. Όταν η Ειρήνη τον ρωτάει τι είπε ο γιατρός, ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει πως όλα θα πάνε καλά, αλλά, η Ειρήνη θέλει να πάει στο νοσοκομείο να δει τον Χριστόφορο.
Εκεί είναι ο Μάρκος, που έχει μείνει όλο το βράδυ κι η Ειρήνη τον στέλνει στο σπίτι του να ξεκουραστεί.

Ο Μάρκος, όμως, δεν ξέρει ότι έξω απ΄ το σπίτι του τον περιμένει η Έλενα, αποφασισμένη να τον αναγκάσει να κάνει το τεστ DNA κι η συνάντηση τους θα πάρει μια απροσδόκητη, τραγική τροπή.