Το Μυστικό της Πεταλούδας 27/10 Επεισόδιο 84


Το Μυστικό της Πεταλούδας 27/10 Επεισόδιο 84

Η Χλόη τρομαγμένη που ο Γρηγόρης την έχει κλείσει στο υπόγειο, τον παρακαλεί να την αφήσει να βγει. Αυτός, όμως, δε φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει. Αντίθετα της λέει να μιλήσει στους γονείς της στο Λονδίνο και να τους πει ότι όλα είναι μια χαρά, όπως πάντα. Ο Δημήτρης, όμως, που είναι ανήσυχος για τη Χλόη απ΄ την τελευταία φορά που βρεθήκανε και την είδε ταραγμένη, της τηλεφωνεί να μάθει πώς είναι.

Η Ειρήνη με το Φίλιππο έχουν ραντεβού για υπέρηχο και η Σοφία ξεκινάει μια κουβέντα για το πιθανό όνομα του μωρού. Όταν ρωτάει το Φίλιππο πώς λέγανε τη μητέρα του, έκπληκτη τον ακούει να λέει ότι τη λέγανε Ντίνα, όπως τη γυναίκα του Αντώνη.

Ο Στέφανος με μια ομάδα αστυνομικών της Σήμανσης ψάχνουν μέσα κι έξω απ΄ το σπίτι του Μάρκου για να βρουν κάποιο στοιχείο που να τους βοηθήσει να τον εντοπίσουν κι ανακαλύπτουν κάτι ανησυχητικό.

Ο Χριστόφορος επιμένει να μάθει τι βρήκαν κι όταν ο Στέφανος του το λέει, καταλαβαίνει απελπισμένος ότι σίγουρα κάτι κακό συνέβη στο Μάρκο.

Ο Αντώνης τηλεφωνεί στη Σοφία και της λέει ότι βρήκε το ορφανοτροφείο στην Αθήνα, που ήταν ο γιος του. Η Σοφία δεν τολμάει να του πει για τις υποψίες της ότι ο Φίλιππος μπορεί να είναι ο γιος του.

Η Έλενα ψάχνει να βρει πού μένει τώρα η Ειρήνη για να την έχει από κοντά, αφού είναι σίγουρη ότι είναι κόρη του Νικήτα.

Ο Άρης τηλεφωνεί στο Φίλιππο και του λέει για το ταξίδι που θα κάνει ο Άλκης στο Λίβανο. Ο Χρυσοχόου αιφνιδιάζει πάλι τον Άλκη, λέγοντας του ότι ο Άρης ξέρει για το ταξίδι του στο Λίβανο και πως θα το πει και στο Φίλιππο. Σίγουρος πως ο Φίλιππος θ΄ ακολουθήσει τον Άλκη εκείνη τη μέρα, παροτρύνει τον Άλκη να τον βγάλει απ΄ τη μέσα, όπως έκανε και με τον Ηλία.