Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 14/5 επόμενα επεισόδια 50-51


Μην αρχίζεις τη μουρμούρα 50-51

Επεισόδιο 50:
Ο Άγγελος και η Βέλη συνειδητοποιούν ότι ο Κανάτης συνεχίζει να είναι ερωτευμένος με τη νταντά του Ορέστη, τη Φανή και προσπαθούν να βρουν μια λύση… Χαλάει το ψυγείο του Ηλία και της Καίτης, ο Ηλίας αποφεύγει την αγορά καινούριου και προσπαθεί να το φτιάξει.

Ο Μπάμπης μπαίνει σε μια κούρσα ανταγωνισμού με το συμπέθερο, σχετικά με το ποιος θα προσφέρει περισσότερα στον εγγονό τους.

Επηρεασμένη από τον αδελφό της τον Λευτέρη η Βούλα, σκέφτεται να «γυρίσει τον χρόνο πίσω» με κάποιες θεραπείες. Αλλά ο Μηνάς, δεν πετάει από χαρά…

Επεισόδιο 51:
Οι μαμάδες του Άγγελου και της Βέλη τους αγοράζουν από μία στράτα κι αυτοί μαλώνουν για το ποια είναι η καλύτερη για να κρατήσουν. Η Καίτη είναι καλεσμένη στον ετήσιο χορό των εμπόρων. Προσπαθεί να το κρύψει από τον Ηλία, γιατί είναι ανεπιθύμητος από όλους, ο Ηλίας όμως το μαθαίνει.

Και ενώ η Βούλα και ο Λευτέρης ετοιμάζονται να αρχίσουν τις θεραπείες αντιγήρανσης, ο Μηνάς ανακαλύπτει πως η Βούλα έχει σηκώσει δέκα λίρες από τη θυρίδα… Κάποιος βάζει την κάμερα στην πολυκατοικία του Μπάμπη και της Ξένιας, ενώ δεν υπάρχει ομόφωνη απόφαση. Κι ενώ η Ξένια είναι σίγουρη πως είναι ο Μπάμπης…