Μαύρο Ρόδο 6/6 Επεισόδιο 120


Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 120

Επεισόδιο 120 (Τρίτη 6/6)
Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Συνεχίζει να μιλάει, μπροστά στο Σαράντο, για το ότι είδε το Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του. Και φτάνει να του αποκαλύψει τις τελευταίες λέξεις του πατέρα του. Η Ευτυχία στο πλάι του προσπαθεί να τον ελέγξει. Αλλά το κακό έχει ήδη γίνει. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική.

Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται. Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν οι δυο τους μαζί, στο εξωτερικό. Αλλά και το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του έχει ζωστεί με εκρηκτικά.

Όταν ο Βίκος μπει στη θέση του οδηγού, κάποια θα μπει συνοδηγός στο πλάι του. Κι αυτό δεν το έχει προβλέψει κανείς. Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή. Κι ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα από το τεστ dna για το γιο της. Μα η επιμονή του δικού του γιου, να συναντήσει ξανά την Ελισάβετ, θα φέρει ένα νέο τρομακτικό ατύχημα.