Μαύρο Ρόδο 27/6 επεισόδιο 133


Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 133

Επεισόδιο 133 (Τρίτη 27/6)
Το κλίμα είναι πένθιμο στο μοναστήρι καθώς όλοι ετοιμάζονται για τον αποχαιρετισμό της Αυξεντίας. Η Αλεξία συναντά τη Φιλαρέτη, μα οι συνθήκες δεν της επιτρέπουν να της μιλήσει για το Βίκο.

Ο Καστρινός καταρρέει. Όταν συνέρχεται, αρνείται σθεναρά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα συμπτώματά του, όμως, είναι πλέον πολύ σοβαρά. Κι ο Βίκος δίνει εντολή στο Φρέντι να προχωρήσει στη θανατηφόρα, τελική, δόση.

Η συνάντηση της Τασούλας με τη Γιάννα έξω από το αστυνομικό τμήμα, θα κάνει την πρώτη να συνειδητοποιήσει πως ο Σταυρίνος έχει άλλους λόγους να της ζητά να μην τον περιμένει. Όταν εκείνος το παραδέχεται, καρδιά της γίνεται χίλια κομμάτια. Μαζί με το Σαράντο θα απαιτήσουν την αλήθεια κι από τη Γιάννα. Θα την παραδεχτεί;

Η Ελισάβετ λυγά μετά την κηδεία της Αυξεντίας. Σε αυτήν την ευάλωτη κατάσταση την βρίσκει ο Γεράσιμος και καταφέρνει να την απομακρύνει από το μοναστήρι. Πού θέλει όμως να πάνε; Κι ο Βίκος, έχοντας μάθει ότι η Αλεξία θέλει να μιλήσει στη Φιλαρέτη για εκείνον, φτάνει στην Πύλη της μονής. Κι είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει να μάθει η μητέρα του την αλήθεια.