Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 104-105


Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια 104-105

Επεισόδιο 104 (Κυριακή 7/5)

Η Ελισάβετ δίνει στην Αυξεντία το αδιάβαστο γράμμα του Πέτρου για να το πετάξει. Ο Γιώργος έχει μόλις εγκαταστήσει το σύστημα παρακολούθησης και βλέπουν με την Κασσιανή την Αυξεντία να κρύβει το γράμμα στο κελί της.

Ο Φραγκίσκος αγανακτεί με τον Πέτρο και του λέει ότι αν συνεχίσει να μην δίνει σημασία στη δουλειά, εκείνος δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί του.

Η Αλεξία εξηγεί στον Πέτρο πως ό,τι κι αν κάνει εκείνος για να μεταπείσει την Ελισάβετ, θα είναι μάταιο αν η ίδια η Ελισάβετ δεν δει τα πράγματα αλλιώς.

Η Φιλαρέτη εξηγεί στην Ελισάβετ ότι δεν πρέπει να βλέπει ό,τι έκανε με τον Πέτρο ως αμαρτία.

Με ποιον τρόπο θα απειλήσει η κόρη του Ζαμάνου τον Θέμη, αν η Φιλαρέτη δεν ανακαλέσει την μήνυσή της; Τι θα συμβεί στην Τρίπολη μεταξύ Σταυρίνου και Γιάννας όταν συναντηθούν με τα καινούργια τους ταίρια;

Τι θα κάνει ο Βίκος στην Κύρα αφού της αποκαλύψει όλη την αλήθεια για την εμπλοκή του στο φόνο της κόρης της;

Επεισόδιο 105 (Δευτέρα 8/5)

Η Γιάννα λέει επιτέλους το ‘Ναι’ στον Σαράντο. Ο Βίκος απ’ την άλλη αποφασίζει να βγάλει την Κύρα μία και καλή από την μέση, ενώ ο Πέτρος θα βρει τρόπο να βρεθεί για άλλη μια φορά μέσα στο μοναστήρι.

Παράλληλα, ο Θέμης λυγίζει στις πιέσεις του Ζαμάνου. Η Κασσιανή που έχει μάτια πια και μέσα στα κελιά, ακούει τη Φιλαρέτη και την Αυξεντία να ετοιμάζονται να μεταφέρουν τα οστά του Διακοσάββα.