Η Γη της Ελιάς 28/6 επεισόδιο 206


Η Γη της Ελιάς επεισόδιο 206

Επεισόδιο 206 (Τετάρτη 28/6)
Η Ασπασία κλαίει με λυγμούς έπειτα από όσα της καταλόγισε ο Δημοσθένης και ξαφνικά βγάζει μια κραυγή. Η κόρη της τρομαγμένη της φέρνει ένα ποτήρι νερό και την ρωτά τι έπαθε.

Ο Πότης και η Άννα ετοιμάζουν το καφενείο για το μπάτσελορ πάρτι της Ευτυχίας και το βράδυ η κοριτσοπαρέα μαζεύεται για να γιορτάσουν, ενώ η Βασιλική συνεχίζει να είναι θυμωμένη με τον πατέρα της.

Αργά το βράδυ, ο Δημοσθένης τηλεφωνεί σε ένα από τα τσιράκια του και κανονίζει ακόμα μία «δουλειά».

Την επόμενη ημέρα, ο Στάθης πηγαίνει για τις προγραμματισμένες εξετάσεις αίματος, την ώρα που η Ιουλία με την Μαρίνα αφήνουν λίγα λουλούδια στο τάφο της Μυρτάλης και τα μάτια τους γεμίζουν δάκρυα. Ο Ισίδωρος ανήσυχος ρωτάει τον Μάνο αν η Μαρίνα άλλαξε γνώμη για την αμνιοπαρακέντηση, όμως εκείνη συνεχίζει να αρνείται πεισματικά να κάνει την εξέταση.

Στο μεταξύ, η Αθηνά τρελαμένη από την στιγμή που έμαθε για το μπούλινγκ που κάνουν στην μικρή Φιλιώ, στο ίδρυμα, πηγαίνει στο γραφείο του Λυκούργου και του ζητά να επισπεύσει τις διαδικασίες υιοθεσίας, όμως εκείνος της εξηγεί πως δεν πρέπει να κάνουν βιαστικές κινήσεις γιατί θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα και της ζητάει να κάνει υπομονή.

Η Ασπασία συναντάει τυχαία την Δήμητρα στον δρόμο και καθώς της λέει για τον έλεγχο που έκαναν στα γραφεία του Δημοσθένη η Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος, την ξαναπιάνει ένας σφάχτης. Η υπαστυνόμος την συμβουλεύει να πάει στον γιατρό, αλλά εκείνη δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία και γυρίζει την κουβέντα στον Ορέστη.

Την ίδια ώρα, η Όλγα φτάνει στο γραφείο του Κουράκου και καταγγέλει κάτι πολύ σοβαρό: «Η Στέλλα Παυλάκου είναι βοηθός γυναικολόγου και προσπαθεί να με δωροδοκήσει με πενήντα χιλιάδες ευρώ για να αλλοιώσω μία εξέταση ασθενούς… Αυτό που ζητάει είναι εγκληματικό!»…